Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.

Den här låten påminner mig väldigt mycket om första gången jag såg mitt favoritband iron maiden! Första låten dom spelade på den konserten var aces high och minns så väl att micen höll på å tjorva en massa under den låten också och ändå vare kanonbra! Trodde inte ens jag skulle få se dom åsså fyllde jag år dagen innan dom spelade och fick live after death dvdn och när jag öppnade så låg det en iron maiden biljett och jag grinade nästan haha och det är än idag den bästa konserten jag har varit på så lyssna å njut av den här underbara maiden låten!
 
 
 

trevlig dag

yoo sitter å lyssnar på ett av dom hårdaste hårdrockare ever, accept! Tänker tillbaka lite på dagen också som har varit väldigt rolig! Skolan var väl lite halv seg men när skolan var slut så drog ju flera från klassen till stan åsså käka vi pizza och drog sedan tillbaka till skolan och såg på tvåornas klasskonsert som var riktigt bra och allt var as bra å kul hela dagen! :) Så jag hoppas det ska göras om! Imorgon ska man ju upp tidigt för att sjunga på kören det är ju lite segt eftersom man bara sjunger hyfsat ibörjan haha men sen äre ensemble å det är ju as kul å sen äre väl bara skit ämnen haha åsså äre fotbolls träning imorgon annars så ska man väl plugga lite åså men nu pallar jag inte blogga mer byye<3

Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.

Jag har ju redan länkat en låt som är lite så men annars så har jag väl ingen riktigt men 2 låtar jag ALLTID lyssnar på när jag är deprimerad och så är ju låtar från depp bandet my dying bride så länkar med dom! :)
 
Den här låten kan jag lyssna på hur många gånger som helst när jag är depp och speciellt kolla på videon. Riktigt bra låt tycker jag och det är som att musiken talar till mig när jag hör den och är deprimerad så ja den har hjälpt mig väldigt många gånger! 
   
 
 
Den här låten är as hård och väldigt deprimerande text så den lyssnar jag på mycket också!
 
 
 
dom låtarna lyssnar jag mycket på som sagt, speciellt thy raven wings men lyssnar ofta igenom skivan for lies i sire för den är bra :)

maideen

Sitter och lyssnar på iron maiden nu och jag längtar så jävla mycket tills jag ska få se dom för fjärde gången! :D  Kan bara inte missa dom när dom kommer hit för det är så jävla bra varje gång! Helt otroligt! Men jag kan ju ta å berätta lite om dagen. Började med en dryg svenska lektion å sen lite andra grejer å sjöng nån afrikansk grej haha å det var ju en upplevelse å sen kör å sen stack jag å träna igeen! Hade tänkt vila idag men ändå så fick joel med mig haha så imorgon är enda dagen det bli lite vila för det är ju idrott på skolan imorgon också åsså äre fotbolls träning på torsdag åsså kanske jag gymmar på fredag. Om jag gör det så blir första vilodagen på lördag haha men äh det känns as härligt att ha komma igång med träningen igen! Men nu ska jag fortsätta njuta av lite maiden adjö<3
 
 
 
 
Sjukt bra låt var tvungen att länka eftersom jag lyssnar nu haha :D

Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.

Redan på dag 6! Sjukt vad tiden går men iaf nu äre ju såhär att jag inte har någon bästa kompis riktigt men jag har många as bra kompisar så länkar lite låtar som påminner om dom :)
 
Börjar med louise då, en jädra trevlig dam som jag har skrattat varje dag med sen vi träffades. Skit kul har vi så tänkte länka den här grymma maiden låten som påminner om henne som heter no prayer for the dying! Längtar tills vi ska på Maiden :D
 
 
 
 
Nästa får bli en låt som påminner om axel! Det får bli lite bläääk metal haha som vi kallar det. Tycker att det är en mycket bra låt med sjukt bra intro. Vi kanske spelar denna på en klasskonsert i framtiden men det återstår att se! Låten är iaf where dead angels lie med dissection :)
 
 
 
 
 
Sen har jag 2 bra kompisar till som heter joel och simon men kan inte komma på ngn låt som jag lyssnar på som relaterar till dom haha men om ni läser så ska ni veta att jag inte glömt bort er ;)

äppelskruttens banangurka

heeeey! Är ganska så trött nu ja. Känns som att det har varit en lång dag! Somnade lite efter 1 inatt och klev upp 10 över 7 och då var jag pigg, skit skumt.. Skolan var rätt lång idag också och efter skolan så stack jag på ett spinning pass som var ganska så as jobbigt så är väldigt mör i benen må jag säga och efter det så käka jag å stack till malin å kolla på en dålig film som heter ruins och nu så sitter jag här och bloggar wohoo. Imorgon så ska jag vila, har tränat non stop i 4 dagar nu typ så är nog dags för lite vila och på onsdag s¨blire ju också vila eftersom 2:orna ska ha en klasskonsert som jag ska på men jag har ju idrott så får väl göra det bästa utav den lektionen men nu så ska jag nog sova alldeles strax så titta förbi imorgon och se vilken låt som påminner om min nuarande bästa vän ;) bye<3

Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.

Den här låten lyssnade vi på en massa i femman. Idag gillar jag inte låten speciellt mycket men då gjorde jag det och när jag hör den så påminner det alltid mig om abbe. Vi var bästa kompisar väldigt länge men tyvärr så gled vi ifrån varandra... Saknar honom ganska mycket så tror jag måste ringa till honom någon dag haha men låten är alla fall stabbing the drama med soilwork! :)
 
 

ben alfreds rumpnissars pelikansvans

heeeeej. Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade å käka lite korv och drog sen på gymmet ett tag. Efter det så hj'lpte jag pappa med att bära ner lite skräp säckar från vinden till källaren och nu så sitter jag här. Tänkte snart kolla på men in black och sen blire väl till å sova antar jag haha skola imorgon ju! Känns lite segt faktist men det blir säkert kul! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så titta förbi här imorgon så ni får veta vilken låt som påminner om en gammal vän ;) bye<3

Dag 4: En speciell låt för dig och din älskling.

Den här var också svår eftersom hon lyssnar på så dålig musik haha men en låt som alltid påminner om oss är mrs god med helloween för natten till den första januari 2012 lyssnade vi på den as mycket så den påminner mycket om nyårsafton då och vi hade as kul och dessutom så är det en förjävla bra låt som inte är en typisk helloween låt! Super bra refräng och kort så tycker ni ska lyssna på den!
 
 
 

Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.

Ni som känner mig vet redan vilken artist jag kommer välja haha och självklart blire michael kiske! En av världens bästa sångare om inte den bästa :D Så jag måste länka 2 ballader med honom för kan inte bestämma vilken jag helst vill länka så jag börjar med den långa låten do i remember a life? som jag tycker är så otroligt bra! det som kommer vid 1:50 jag älskar det! Han sjunger så jäävla bra och samma sak kommer 4:40 fast då äre bättre för att det är mer instrument så det blir fylligare och det är så sjukt jävla bra asså! Om ni inte orkar lyssna på hela så spola fram till 4:40 för det är så himla bra!
 
 
 
 
 
Nästa låt heter always och den skrev kiske när första trummisen i bandet helloween tog livet av sig. Kiske och hon (ingo schwichtenberg) var mycket bra vänner så kiske skrev en låt tillägnad honom och jag tycker den är väldigt bra så den ska ni lyssna på hela!
 
 
 

kondiiissss

heeej, har nyss varit ute å kuta en sväng och det behövdes kan jag säga! För det första så behövde jag frisk luft och för det andra så måste jag förbättra min kondition! Speciellt nu när fotbollen har börjat igen. Idag vet jag inte ritkigt vad jag ska göra. Snart ska jag sätta mig å spela gitarr ett tag å sen ska jag spela lite dead island tror jag fast först tänkte jag länka dagens låt :)

Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.

Egentligen så ville jag inte ta den här låten för den påminner lite om den värsta perioden i mitt liv hittills men eftersom jag inte kom på någon annan så tar jag den ändå. Jag mådde as dåligt under den här perioden och självkänslan var -5000 så jag kände mig helt värdelös å blabla ni vet åsså lyssnade jag på den här låten och kände mig helt plötsligt mycket bättre. Jag ställde mig framför spegeln och ja jag såg en bättre man så den här låten betyder otroligt mycket för mig! Hade jag inte hört den så hade jag inte kommit upp på egna fötter så fort som jag gjorde så låten blir a better man med thunder! :)
 
 
 
 

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil.

Det här är en väääldigt svår sak att säga eftersom jag lyssnar på så otroligt mycket musik. Men jag ställde mig frågan vad jag verkligen inte kunde va utan och då blev det ju såklart musiken som fick mig på rätt väg, den klassiska hårdrocken och då ska jag självklart länka en låt med det bästa bandet inom hårdrock ac/dc. Min kusin började spela dom här för mig redan när jag var 3 år och när jag blev 4 år så började jag lyssna på allvar faktist haha och tyckte det här var helt underbar musik och det tycker jag fortfarande så den klassiska hårdrocken kommer alltid att vara bäst, ac/dc kommer alltid vara bäst för mig även fast iron maiden är riktigt jävla bra också men ja sån här hårdrock beskriver min musikstil bäst :)
 
 
 
 

nanksdfaladk

heeey sitter å lyssnar på lite musik jag. Just nu så äre ac/dc som spelas. Idag hare iaf varit en skit seg dag! Är as trött åsså har jag fotbolls träning om mindre än en timma.. Känns sjukt segt så efter det blire ju typ bara till att gå å lägga sig fast ska länka låten innan ;) känns iaf skönt att det snart är helg men det som känns sjukt är att det är första advent nästa vecka! och det är fan ingen snö! Igår vare 8 plusgrader ute och idag hare varit 5 det är inge kul.. hoppas bara snön kommer till jul men nu ska jag försöka bli lite piggare så jag orkar med träningen bye<3

14 dagars musiklista!

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil.
Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.
Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4: En speciell låt för dig och din älskling.
Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.
Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.
Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.
Dag 9: En låt som betyder mycket för mig.
Dag 10: Den bästa låten just nu.
Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.
Dag 12: En låt från en ny favoritartist.
Dag 13: Den bästa videon just nu.
Dag 14: En låt som gör mig glad.
 
tänkte hålla på med dett på bloggen nu så kanske jag bloggar oftare! Det här kommer bli min första lista här på bloggen så självklart skare va om det bästa som finns, musik! Börjar imorgon så se till att titta förbi då för att se vilken låt som beskriver min musikstil ;)

uno svenningssons högra vänstra

heeej, ligger i sängen och lyssnar på musik just nu äre solar empire med hypocrisy som spelas. Riktigt bra låt från ett väldigt bra album! Idag har det iaf varit öppet hus på skolan så jag har haft kör hela förmiddagen och sen hade jag ensemble och efter det idrott. Min klass var tydligen den enda som inte hade alla lektioner inställda -.- Men vi gjorde ändå inte så speciellt mycket. Vi gick igenom gymmet som tex hur maskinerna fungerar åså men det där kan jag ju redan eftersom jag har gymmat ett tag. Efter skolan så åkte jag hem å käka å sen stack till gymmet å körde lite armar. Känns skönt att ha tait sig iväg iaf. 
 
Imorgon äre ju första fotbollsträningen också på 2 månader! Ska bli ganska kul men känns lite i benen bara av att ha maxat benböj idag så imorgon kommer jag vara väldigt mör kan jag säga. Annars rullar väl livet på som alltid å nu ska jag snart sova så bye<3
 
 
 
 
 
Lite mer extrem metal för er som gillar det. Om ni gillar den här låten så tycker jag ni ska lyssna igenom hela albumet för det är riktigt bra!

bobo

yoo har nyss kommit hem från skolan. Hade kör sista lektionen så har nån låt i huvudet som aldrig försvinner och det är rätt jobbigt haha. Tänkte dra å träna nu men får se hure blir när ingen vill/kan hänga med så jag kanske bara drar å springer lite. Får se om jag skaffar gymkort till nästa år också för jag gymmar så sällan så kanske skiter i att köpa det och bara springa elr ngt vi får se hur jag gör men nu ska jag äta tjarå<3

penniluppusisalus evighets teori

tja, Kan ju säga att jag mår bättre nu iaf. Suger med sånna där depp anfall haha men dom kommer ju ibland. Idag så har jag iaf vart med malin å det var najs. Kollade på film som vanligt haha. Vi såg cube och devil. Cube var mest konstig men den var hyfsad öndå och devil var riktigt bra om man tänker på vad filmen egentligen handlar om så den kan jag rekommendera. Imorgon äre skola iaf vet inte om det känns skönt elr jobbigt haha. Lite skönt kanske det är så man får lite nytt at tänka på och å träffa sina underbara klasskompisar! Fast dagen imorgon är ju rätt seg ändå haha men det går ju alltid bra när man väl är där. Men nu ska jag nog sova snart så bye<3

fantastiska analproducerare

heeej, ligger i sängen just nu å kolla runt lite på youtube åså. Kollar på lite gameplays från black ops 2 som ser riktigt skoj ut! Så det ska jag införskaffa. Har också suttit å lyssnat på liquid tension expriment ikväll och det är ju det galnaste musikaliskt jag har hört. Men vet inte va jag ska blogga om så bye<3
 
 
 
 

lhpgflhpd

heej tänkte plugga nu ja men bara för att dryga ut på det lite extra så kan jag blogga lite. Den här veckan har ju gått as fort! i Måndags hade vi ingen engelska så jag började kvart i 11 å hade 2 lektioner som knappt gills för den första lektionen var 50 minuter å den andra vare prov så jag slutade tidigt. I tisdags vare en helt vanligt skoldag men den dagen är soft ändå och i onsdags hade vi genrep och soundcheck inför ensembleturnén och hade ävensert på onsdag kväll för allmänheten på skolan. Det var as kul och i torsdags och fredags så åkte vi runt till olika ställen och spelade lite låtar och det var riktigt kul. Hela helgen har ju tillbringats med damen min och vi har väl mest kollat på film åså och för första gången bara bra filmer haha men nu ska jag plugga och sen ska jag spela lite tror jag ching<3