Låv

Tjo sitter å lyssnar på black sabbaths nya skiva. Helt fantastisk är den! Ett perfekt album. Så tror jag måste fara å sen dom i höst. Det vore riktigt fett. 
Imorgon äre avslutning å lov. Riktigt fett. Så nu blire bara gitarr spelande hela lovet typ åsså äre ju maiden snart. Är inte så taggad än dock... Men det kommer hoppas jag! Har fan inte lyssnat på maiden på rätt länge nu. Orkar typ inte haha men snart blire väl mycket maiden! Men nu drar jag adjö<3
 
 
En av dom bästa låtarna på plattan 

fjiofjofer

Tjo, sitter å lyssnar på en av dom bästa power metal låtarna ever och förbereder mig på min sista natts sömn på 2 dygn. Ska försöka hålla mig vaken i 2 dygn iaf, onödigt men skoj. Åsså ska man ju på nån jobb grej imorgon så man slipper skolan det är väl både skönt å oskönt haha. Men aja, drar nog och tränar när jag har slutat där och sen gör jag väl något drygt. Kanske ska på klassträff imorgon. Är nog värt att dra dit för att slösa lite tid så man kanske är pigg tills mitt i natten men vi får se. Men ska nog försöka sova nu adjö<3
 
 
Den här låten är typ nästan perfekt. Den har as bra sång, sjukt solo, christopher lee och är allmänt mäktig. 

penis

Tjo sitter å lyssnar på favorit gitarristen nurå. Fantastiskt duktig är han hihi. Snart lov fast känns redan som att det är lov för jag är klar med alla skolarbeten. Wohooooooooooooo. Känns viktigt att kliva upp tidigt imorgon bara för att se andra halvan av lejonkungen -.- aja man ska väl inte klaga eftersom det bara är en vecka kvar av skolan och det betyder ju att det bara är en vecka kvar man träffas alla tillsammans på ett tag. Kommer sakna folk :( men man får passa på att ha lite extra kul sista veckan nurå.
Snart äre man of steel också. Ser fram emot den som satan!!! Vet inte riktigt vem jag ska gå med än dock haha men det fixar sig. 
Har lärt mig spela nile på gitarr också. Det är fett. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Steeevveeeee adjö<3
 
 
Kanske det vackraste jag har hört