blarg

Tjo sitter å gör no som skulle vara inne innan jul wohoo! Var ju inte så segt som jag har trott haha så det går ganska bra faktist. Är dock dags för en paus snart tror jag håhå åsså kanske man ska lyssna på lite musik sen vi får se. Idag har jag tränat ben med joel person som fyller 17 idag grattis påmpe! Imorgon äre skola rätt segt faktist men har bara matteprov den här veckan tror jag åsså nationella i svenska men det är ju gjort redan så bara matten jag behöver plugga på. Åsså kanske jag ska läsa lite mer på boken haha men orkar fan inte. Får försöka skriva en bokrecension ändå! Men ska fortsätta plugga lite innan jag tar en liten break adjö<3

fet neger

Tjo sitter å ska göra lite no såhär på en lördag kväll skit mysigt. Har nyss käkat så ja gör typ inget. Har tränat idag iaf och igår var jag hos malin å kollade på 127 timmar. Överskattad film men den var bra. Otrolig historia men filmen var inte överdrivet bra 3/5. Men ska väl börja jobba, orkar inte blogga hah adjö

the mystery of time!

 
Tänkte göra en liten recension på detta efterlängtade album. Vet inte riktigt vart jag ska börja men kan börja med första låten spectres som är en bra öppningslåt som sammet sjunger själv och som jag förvånandsvärt tycker han sjunger bra på. Enda låten på skivan han sjunger bra på och första låten sen 2004 som han sjunger bra på haha men den låten är bra och låten efter heter watchmakers dream är ruskigt bra! Joe Lynn Turner gör en helt makalöst bra sånginsats och refrängen är väldigt bra och allt är bara perfekt! Precis som en låt ska vara!
Låten efter så gästar Mr Biff Byford från saxon och gör en bra sånginsats! Trodde inte han kunde sjunga som han gör på den låten haha. Ganska långsam med bra refräng så det är en låt som tillhör dom bästa på skivan.
Låten efter är ju min favorit på hela skivan. Where clock hands freeze heter den och där sjunger ju min favoritsångare Michael Kiske på. Första gången jag hörde den så kände jag redan i introt att jag kommer fan börja grina och så blev det. Han hinner komma till tredje meningen å då kunde jag inte hålla tårarna inne längre haha han sjunger så makalöst bra på den. En helt magisk jävla låt. Refrängen är så sjukt jävla bra. Sweden rock beskrev låten som låten helloween aldrig skrev och det kan jag nog hålla med om. Jag grinade tills refrängen var slut för då började sammet komma med sin äckliga röst men så kom refrängen igen och då kom tårarna igen haha nu tycker ni säkert jag e fjantig och konstig åså men betyder musik så mycket som den gör för mig så är det inte konstigt alls och ni kommernog aldrig förstå den känslan heller men den är fantastisk haha. 
Men efter denna fantasiska låt börjar skivan tyvärr dra ner på kvalitén.. Låten efter är sleepwalker då en tjej sjunger. Inget fel på hennes röst alls tycker den är rätt fin men låten är inte så bra tyvärr. Refrängen tycker jag är bra men resten är sådär.
Låten efter är saviour in the clockwork som är en mer fartfylld låt. Joe Lynn Turner sjunger på denna också och sjunger lika bra här som på watchmakers dream. Ungefär 8,5 minut in i låten så hör man Kiske i bakgrunden som tar några högra toner och jag börjar le på en gång haha. Bra refräng på den här låten också men inte lika bra som på tidigare låtar. En helt ok låt i överlag.
Sen kommer invoke the machine där pretty maids sångaren Ronnie Atkins gästar. Han sjunger bra och låten börjar som ett slag i ansiktet! Fart och hårt åsså komemr det en snygg gitarrmelodi innan första versen där Sammet ska sjunga konstigt på ordet ''living'' som jag stör mig på. Jag gillar versen när Ronnie kommer in dock och refrängen är väl helt okej också i överlag en rätt svag låt men jag gillar den.
Sen kommer nästa ballad som jag tycker är ganska seg. Sångaren från mr big Eric Martin gästar och gör sin grej. Bra ballad röst har han men jag tycker låten är lite sämre än ok just nu. Sammet sjunger lite på den och det är bra. Men Låten funkar att lyssna på.
Sen kommer dweller in a dream. Ännu en kiske låt! Tyvärr den sista man får höra hans röst på på den här skivan. Tycker den är riktigt bra! Tillhör också topplåtarna. Kiske borde sjunga mer på den här låten iaf. Sammet kan hålla käften bara haha. Refrängen är mycket bra! Kiske tar höga tonerna perfekt! 
Nu är jag framme vid sista låten. The great mystery som gästas av magnum sångaren Bob Catley och han sjunger väl bra. Är dock väldigt besviken på den här låten. Förväntade mig något väldigt stort och mäktigt men så blev det ju inte.. Det är för mycket ballad känsla över den tyvärr, speciellt refrängen. Bra låt men hade förväntat mig mer av Sammet på sista låten! 
Sen äre ju 2 bonus låtar the cross and you och death is just a feeling. Cross and you är en helt okej låt och death is just a feeling tycker jga det är onödigt att han ens tog med när den redan finns på en tidigare skiva där Jon Oliva sjunger och då låter det dessutom mycket bättre än när Sammet sjunger så den låten hade han kunnat tagit bort.
 
I överlag så är det en mycket bra skiva. Den hade dock kunnat varit bättre! 7/10 kenta får den av mig. Tänker länka dom bästa låtarna så ni kan lyssna om ni vill.
 
 Börjar såklart med den bästa låten! Spelar ingen roll om man gillar musiken elr inte så är det här sång i världsklass. Finns ingen som kan sjunga sådär bra. Bryggan och refrängen är bland det bästa jag har hört så lyssna tills refrängen är slut iaf!
 
 
Refrängen är mycket bra! Lyssna! 
 
 
 
Joe Lynn Turner säger jag bara! Lyssna på den så fr ni höra en riktigt bra röst! 
 
 
Åsså Kiske igen! Fantasiskt bra! 

dockanalens högra vänstra

blä. Sitter och lyssnar på musik nu å har precis skrivit klart talet till svenska nationella. Känns skönt, så nu ska jag nog göra lite historia innan jag slutar för dagen. Första skoldagen var soft. Började kvart i 11 å slutade 4. Hade bara 2 lektioner och ena gick åt att prata betyg så man kan väl säga att det bara var en lektion idag och imorgon börjar jag sent också. Känns sköönt. Men nu ska jag jobba ist för att slösa tid här hihi adjö<3
 
 
trevlig låt haha 
 

hej

tjo vet att jag har varit bra på att blogga men har glömt bort att jag har en haha :D Har varit rätt mycket med skolan nu åså så har inte gjort så mycket annat. Sista veckan vare ju kör hela tiden och det var trevligt. Hade mycket kul då. På lovet har jag väl inte gjort så mycket. Åkte skidor på påskdagen och det är enda gången jag har gjort det på lovet haha. Har varit till hammerdal å fixat ved också, jävligt kul osv.... 2 dagar av mitt lov gick åt att lyfta träd å kapa dom å hålla på riktigt kul... första gången tog det 7 timmar och andra gången 5 timmar men aja nu ska jag inte sitta å skriva om hur duktig jag har varit förutom att jag var duktig å sprang till gymmet å gymmade och sen sprang hem hihihihi är lite nöjd iaf. Måste ju börja fixa kondisen nu så man klarar av idrottslektionerna sen. 
Såg en jävligt bra film igår också. Zero dark thirty heter den och handlar om bin ladin och hur dom hittade honom osv. Väldigt intressant film tyckte jag så jag rekommenderar den starkt! Åsså har ju avantasia skivan släppts nu också! Har dock inte lyssnat än haha vill lyssna på den med bra ljud så tänker vänta tills jag får skivan. Har hört at fjärde låten where clock hands freeze ska vara riktigt bra. Kiske sjunger ju så vad ska man förvänta sig? haha åsså har ju deep purple släppt 2 låtar från sitt kommande album now what?! som kommer bli årets album lätt! Sjukt bra låter det! Blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på dom och jag lessnar aldrig! Så jag länkar dom låtarna och trailern till zero dark thirty åsså ska jag försöka vara lite mer social här än vad jag har varit haha byyyeyeyeyey!
 
 
 grymt solo på denna!
 
 
 
 
 
 
Den kanske inte ser så rolig ut på trailern men den är väldigt bra. Jag tycker ju dock att 9/11 är intressant som fan men tror att ni kommer gilla den också ;)