uno svenningssons kalaspuffs party

yooo idag har jag inte gjort mycket bara degat och ska snart iväg till hammerdal och hjälpa min morfar att hugga ved så kommer nog inte skriva mer föräns på söndag. Möjligtvis på lördag kväll om jag orkar men det återstår att se så pusssshäjj

fläsk d e gött d

yoo är hemma från stan nu! lugn dag idag gick bara halva skoldagen sen drog vi till stan å kolla på någon teater som var helt ok fast skrattade non stop i typ 10 min pga av ett huvud utan kropp typ haha. När teatern var slut var jag på stan ett tag å kollade runt. Har fått lite kritik om att jag aldrig lägger upp några bilder på min blogg men kan inte nu för har ingen kamera och min mobil är från 1768 så det finns ingen kamera på den men hoppas min xperia arc är klar på lagningen snart så man kan fixa lite bilder ;) men vi hörs puusususuussu

vila!

är hemma från en bra spelning! inte ett enda misstag :D och nu är jag skit trött och har inga läxor osv som man behöver stressa över så nu kommer det bli lugnt några dagar framöver men nu ska jag duscha och sedan sova pössss!

mamma unossons svenska ostronsås

yooo idag har jag varit på PC och spelat lite gitarr för gitarrläraren där och han sa att jag var duktig så man känner att man har en liten chans att komma in och det känns skönt att ha det gjort. Snart så ska jag till storsjöteatern och spela och det är lite små pirrigt men det går nog bra hoppas jag. Kul som fan kommer det bli :)

lite små nervös

hallååå! idag har jag varit på skol DM i stan. Vi kom på en tredje plats men vi borde ha vunnit hela skiten om det inte hade varit för att domaren var så jävla korkad!! usch blir skit sur när domarna är dåliga! men aja vi spelade alla fall bra mot slutet och man är väl ganska nöjd med sin insats. och imorgon ska jag till PC och spela upp en låt för någon eller några lärare och jag är lite små nervös inför det men det går nog över när man väl har börjat spela! åsså imorgon kväll ska jag ju lira 2 låtar på storsjöteatern!! kommer bli skit kul och hoppas att det kommer några man känner alla fall. Det börjar 7 och är gratis så har ni inget för er imorgon kväll så dra till storsjöteatern ;)
jag ska spela hela coming back to life med pink floyd och spela kompet till another brick in the wall med pink floyd för er som undrar.
http://www.youtube.com/watch?v=GPvtUjTbV_A
http://www.youtube.com/watch?v=WtVeGwU1Blo

ost lennys konfirmations kaffe

yoo har nyss kommit hem från ett möte på skolan om våran klassresa till göteborg. Det var segt men ändå skrattade jag så jävligt haha. Innan mötet hände det inte så mycket. Var på skolan och drog sen på stan med joel,marcus och louise å kollade runt lite och när jag kom hem så åt jag tills jag höll på att spy så jag la mig på sängen en stund och vilade sen så blev det tråkigt så jag hedde in mästervärket keeper of the seven keys part 2 i skivspelaren och njöt av kiskes underbara toner! slutet av låten keeper of the seven keys är nog det bästa jag har hört! tonerna kiske tar går inte att ta! blir tårögd nästan varje gång jag hör det... sjukt jävla bra!

dator salongen

hallå sitter just nu i data salen med joel å louise och degar. Ganska så soft ändå! snart så är det onsdag och då ska jag till storsjöteatern och spela 2 låtar! kommer bli så jävla kul :D är dock lite små nervös men längtar samtidigt. Hoppas man ser någon man känner i publiken alla fall. Har nyss länkat 2 bloggar som ni SKA följa för dom är så trevliga båda 2. Men nu ska jag fortsätta dega pusspuss!

hemma

nu har jag kommit hem från joel och ska snart duscha. Sen blire väl bara att tare lugnt idag för jag är skit trött! så jag lär väl slänga på nån bra skiva å bara ligga i sängen å vilaaaaa! underbart! men orkar inte skriva mer nu så vi hörs sen pusspuss

skor

heeej! idag har jag varit på stan med joel å några till och det var skit kul! och nu sitter jag hemma hos joel och letar skor och jag hittade dom på bilden var dom fina? jadå ganska så ska ni svara då :) men nu orkar jag inte skriva mer. vi ska väl sova snart så vi får väl se om jag bloggar ngt imorgon PUSSHEJ!

PC

yoo har nyss kommit hem från pc där jag och eric spelade ihop oss med några andra nissar som vi ska spela med på onsdag tror jag det var... kommer inte ihåg just nu men vet att vi ska spela 2 låtar på storsjöteatern på onsdag eller torsdag kväll. Kommer bli så jävla roligt!! friluftsdag imorgon på skolan så jag och några till ska nog dra iväg å gymma under skoltiden och det känns skönt för jag har inte gymmat på ganska länge nu. Det var typ 1 vecka sen galet länge! men nu ska jag duscha lite snabbt sen så blire väl tv innan man somnar. PUSSPUSSPUSSPUSS!

hihi.

Designen fixad så nu äre bara att börja blogga, Raasmus! :D
//SOSRebeckah

ny blogg

heeeeeeeeeeeeeeeeeej!! nu har jag äntligen skaffat en blogg som joel så gärna ville tihi hejdå :))