skounos vänstra driol på svantes högra

helluuu sitter just nu och lyssnar på parkway drives senaste platta atlas. Tycker inte den är så speciell men den funkar väl. Igår så gjorde jag inte så mycket mer än att vara med min Malin elr jo jag var på musikanten på nattrean och köpte nya gitarrsträngar. Axel tog med sig tomb of the mutilated plattan med cannibal corpse som jag beställt också så den ska jag nog lyssna på idag. I förrgår var jag med simon och joel å pratade en massa skit och det var as kul. Ska ränna runt lite med dom idag åsså ska jag och simon sova hos joel så vi ska nog kolla på lite film å massa det blir trevligt. men that's it for today bye<3
 
 
 
Tänkte länka en låt som jag gillar skarpt från senaste plattan med black country communion. Riktigt skön skiva faktist så den tycker jag ni ska lyssna på! :)
 
 
 

wintersun!

 
Det här är en av dom bästa skivorna som har släppts. Hur jävla bra som helst! Känns som att det är mer än musik på den här skivan. Det finns bara 5 låtar på den men det räcker för annars skulle man bli översvämmad av alla melodier som finns på den. Skivan börjar med den instrumentala låten when time fades away som är ca 4 minuter och bara efter 30 sekunder så känner man vilket mäktigt album mn lyssnar på. Efter den så kommer den 13 minuters långa episka låt som är en av dom bästa låtar jag har hört. Den hänger ihop med when time fades away och ja den är så jävla mäktig. Första delen av sons of winter and stars som Jari har döpt till rain of stars är så otroligt bra! Melodierna är så otroligt härliga! Går inte att beskriva hur bra det är. Efter sons of winter and stars så kommer den lite segare låten land of snow and sorrow som har ett otroligt härligt riff som sätter sig i huvudet. Älskar den låten också. Efter den så kommer den instrumentala låten darkness and frost som hänger ihop med sista låten som heter time. Time är den perfekta sista låten på en skiva. Riktigt jävla bra med tunga verser och sköna refränger. Det här är enda låten som dom har ett solo i och det solot är så jävla bra och slutet på den här låten är riktigt bra. 
 
Det har tagit Jari 6 år att bli klar med skivan. Han släppte sitt debut album kallat wintersun 2004 och började skriva låtarna till time direkt efter åt. Varför det har tagit sån tid att göra det här albumet är för att dom inte hade tillräckligt bra datorer att fixa allt på skivan. Så dom sparade pengar å köpte datorerna och sedan började Jari mixa och producera och det har tagit 6 år sammanlagt. Lyssnar ni på skivan så kommer ni att höra hur bra producerat det är och hur bra allting låter och allting har behövts för att få klar den här skivan. 
 
Jari har valt att dela upp time i 2 delar så han har släppt time 1 nu och om 1 år släpper wintersun time 2 och jag längtar sååå redan nu! 
 
Men den här skivan är så sjuuukt jävla bra så kan inte ge annat än 10/10 i betyg. I början tyckte jag att det var 9/10 men nu när jag lyssnat mer på skivan så höjde den sig. Hur bra som helst och jag tycker ni ska lyssna på dom 2 första låtarna för dom är så sjukt jävla bra. Det här är årets platta lätt. Den innehåller bara 5 låtar och är ändå årets bästa skiva det är ju ganska otroligt! Men jag tycker ni ska lyssna på den för det är inget ni kommer ångra för det är en så mäktig skiva! Det tycker tillåmed min morsa och hon lyssnar verkligen inte på sån här musik haha men det var det jag hade att säga om den här skivan byye<3

automatiska bananäpplen men lingonsås

tjaaa nu sitter jag å lyssnar på hammerfall haha bara för att dom har en del bra musik faktist. Men har inget bättre för mig och jag gillar att lyssna på musik på kvällarna innna jag ska sova så det är soft som fan. 
 
Wintersuns time I har släppts nu och är en av dom viktigaste skivorna som någonsin har släppts! Fy helvete va bra den här! Helt jävla otroligt men min skiva har inte kommit än så har bara lyssnat lite på spotify :( men fy fan vad bra det är!
 
Idag vare kör på skolan också å det var skit kul som vanligt :) Annars hare inte hänt så mycket idag. Var å hälsade på min kusin på sjukhuset för han har opererat sig men annars vet jag inte om det har hänt så mycket mer idag men kommer nog blogga mer å mer nu när jag kom på att jag kan skriva på kvällarna också haha men nu ska jag lyssna lite till och sen sova bye<3

stockhoolm!

Tja har nyss kommit hem från en väääldigt jobbig dag i skolan.... Är sjukt trött just nu för har bara sovit 6 timmar de senaste 2 dygnen. Men alla fall i onsdags natt så somnade jag runt 1 och skulle upp klockan 6 för att dra till skolan å sätta mig på bussen på väg till stockholm. Resan dit gick helt ok. Det var rätt drygt den sista timman men det var skönt när man kom fram. 
När vi kom fram så gick jag och några kompisar till massa skivaffärer å grejer och det slutade med att jag köpte gamma rays land of the free på cd och ac/dc's high voltage på vinyl med ett annorlunda omslag än det vanliga.
Maten blev ju väldigt konstig haha! Vi hade tänkt käka på pizza hut mend et tog sån tid för oss att få plats där så vi stack å käkade nån sketen kebab istället. Köttet smakade ju fan inte ens kebab!! Men aja, efter det så gick vi tillbaka till bussarna och åkte till göte lejon där vi skulle se musikalen jesus christ superstar med Ola Salo som jesus. Det var ritkigt bra! Men fyllde inte mina förväntningar men det var ritkigt bra. Killen som spelade Judas sjöng bäst. Han utklassade Ola as lätt. Fick inte höra några snygga falsett skrik som jag hade hoppats på eftersom jag sett många göra det från andra länder till exempel steve balsamo som är lite bättre än alla andra. Men några tog ganska höga toner så ja det funkade men inte så högt som jag ville. 
Efter musikalen så åkte vi buss hem och då var man as social haha. Jag pratade hur mycket som helst med axel och simon och det var as trevligt och efter vi hade käkat kvällsmackan så försökte vi sova och det gick ju inte så bra för mig... Jag var vaken hela vägen som vanligt och när vi kom fram till skolan så var man ju lagomt trött åsså kom vi inte ens in i skolan.. Klockan var då 5 på morgonen och larmet stängdes inte av förän halv 6 så vi fick stå å vänta utanför och frysa i en halvtimma och när vi kom in så bara satt jag mig ner å väntade på att de andra skulle komma. Som tur var så vaknar min morsa as tidigt och jag kunde få skjuts hem av eric så jag var hemma 5 i 6 ungefär och då bara la jag mig i sängen å somnade. Väckaren ringde dock 10 över 7 så fick bara sova i en timma å sen skulle jag till skolan igen... Var as trött å mådde illa för var as hungrig och jag ville fan grina haha. Men jag tog mig iväg till skolan med lite hjälp av mamma åså så är ganska stolt att jag tog mig iväg till skolan och nu sitter jag här å bloggar och är as trött. Saknar min flicka också som har åkt ifrån mig :( Men vi ska träffas på söndag så jag längtar as mycket dit! Men nu ska jag kolla på hangover 2 och sen bara kolla på film resten av dagen haha pusss<3

augustusianalus

tjaa har tråkigt så tänkte blogga lite nu som jag inte har gjort på ett bra tag nu. Har köpt mycket skivor under den tiden jag inte har bloggat. Har köpt 8 skivor haha bara bra musik också :D Har pluggat rätt mycket också så har inte haft tid att blogga drf också. Man har typ inge socialt liv när man har mycket plugg haha. Igår beställde jag en ny mössa och förhandsbokade wintersuns kommande album time I som kommer vara magisk!
Igår så kollade jag på nån skit asiat skräckis med malin och såg en bättre film senare när jag kom hem som heter hide and seek. Det var en väldigt speciell film som var lite mindfuckad men bra var den ändå.
Idag har jag inte gjort mycket.. Har pluggat lite och lyssnat på skivorna jag köpt. Just nu så sitter jag bara vid datorn för har pluggat klart och lyssnar på några bra death metal skivor som jag har fått lånat av axel. men det var väl allt jag hr att blogga om just nu, fast kom på att hela musik linjen drar till stockholm på torsdag och kollar på jesus christ superstar med ola salo i huvudrollen. Det kommer bli as najs! men aja ma höres ajdö<33